Kenapa Kebanyakan Lelaki di Malaysia tak suka Kpop ?



Annyeonghaseyo guys !

Korang tahu tak kenapa lelaki kebanyakkannyer tak suka kpop ? tak tahu ? 
Oklah~ eiqa bgtahu. Tapi diingatkan bhawa semua yg eiqa tulis nie just pendapat dari eiqa sahaja. Tak ada kena mengena dgn org lain~ Harap maklum . Sebab2 kenapa lelaki x suka kpop ialah...




1. Jealous
    Diorg jeles sbb diorg x cute..tak handsome..tak macho mcam artis kpop. So~ diorg rasa tergugat lh.. Yelah~ mana tahu makwe diorg lebih pentingkn kpop drpd boyfriend sndiri..

2.Fashion
   Cuba korang bandingkan fashion kpop dgn kawan lelaki korang ? beza tak ? Banyak sngat bezanya kan ? So~diorg cemburu..

3. Pandai buat aegyeo (muka comel)
    Korang tngok eh..ade tak kawan lelaki korang kalau tangkap gmbar..mesti buat peace @ muka comel ? pernah nampak ? klau ada pun..sikit jew.. yg lain tuh~ bajet macho ! menyampah ! hehehe..jgn marah..

4. Suara sedap dan pandai menari
    Artis korea semua sura sedap2..diorg pun pandai menari..korang ? ada ?...yelah..sebelum diorg jd artis..diorg dh jd trainee slama beberapa thun..lama tuh ! sbb tulah..klau diorg jd artis..semua hebat2..tngok artis Malaysia..kbanyakan artis 'mee segera'..bru beberapa bulan berlatih..dh jd artis..

5. Makeup
    Kalau artis Malaysia..diorg ade pkai kew lipbam..lipstik..tapi Korea ? berlambak..cuba tngok bibir artis Korea bila dtg Malaysia..Sbb tulah..lelaki tak suka diorg..sbb diorg pkai makeup.dh mcam perempuan dah..btw..diorg makeup cute..korang ? hehehe




So ape pndapat korang ? betul x pndapat eiqa ? Ataupun korang ada pndapat @ idea yg lebih baik ?
jom comment ^_^



Annyeong. Bye-yeom !

Terima kasih sebab baca..Like sekali ye ? :)

4 orang say Eiqa wife Gikwang,skandal Kim Hyunjoong:

AHMAD FAHMI said...

erkk... boleh ke macam tu lak. dah buat survey ke?

ila said...

haha,
sye x suke seyh laki minat kpop.
mcm girly gituu.(pendapat iLa ) la..
huuh

Are_in said...

Even Ain addict sgt dgn kpop , but honestly ..
tak bkenan dgn lelaki yg mnat kpop punn :DD
Go boys , tak payah minat , itu hak kalian but jgn membenci ! :))

amir said...

actually sy ada gak minat KPOP coz bukan sebab minat diorang tapi cara diorang 2 yg menarik hati.... First is dressing diorang agak menarik hati coz that modern style.... Diorang punya movie x cam malaysia... HOpe paham k.... Diorang punya adab 1 ag.... And berkat shukee kat KPOP awek sy adalah wanita korea yg menetap di MALAYSIA.... :D...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...