Perbezaan Antara Minat Kpop dgn Fanatik Kpop~

Annyeonghaseyo guys !

Hari nie eiqa nak share dgn korang psal perbezaan antara minat kpop dgn fanatik kpop..
Diingatkan bhawa ini adalah pndapat eiqa sahaja..tidak ada kena mengena dgn orang lain ek.. (takut nnti korang serang eiqa pulak..hehehe)
So..korang tengok jew lah~ ^_^



Minat Kpop

 (◕‿◕✿)  Hanya tahu nama group korea..

(◕‿◕✿)  Dngar new psal korea kat 8tv Nite Live n dengar kat kawan2..

 (◕‿◕✿)  Dngar lagu korea kat radio ERA n HOTFM...

 (◕‿◕✿)  Bile kawan2 story psal kpop..korang hanya mampu dengar jew..(sadis sungguh klau cm nie..)

 (◕‿◕✿)  Klau kawan2 beli mjalah kpop..korang pun join tngok mjalah tuh..tp tak ade langsung niat nak beli...









Fanatik Kpop



 (◕‿◕✿)  Tahu segala2nya psal group kpop...

 (◕‿◕✿)  Belajar dance diorg n study bhasa Korea n Hangul. Hafal lagu2 jugak...

 (◕‿◕✿)  Pergi konsert kpop wlaupun duit dh habis.. (sanggup pinjam duit kawan2..)

 (◕‿◕✿)  Beli suratkabar bnyak2 sbb ade news psal kpop wlaupun 1 jew pun news die..

 (◕‿◕✿)  Beli mjalah korea tiap2 bulan sperti epop malay. Majalah YG n epop cina pun korang beli jugak wlaupun x fham bhasa cina.. Majalah KLiK..Yezz n Hai pun korang beli jugak...

 (◕‿◕✿)  Beli barang kpop dkat mana2 jew wlaupun mahal benda tuh..Korang beli jugak cd kpop @ drama korea wlaupun 1 cd tuh dh mencecah RM100 !!! dan tak kisah cd tuh cd cetak rompak..

 (◕‿◕✿)  Dinding dlam bilik penuh dgn poster Korea..

 (◕‿◕✿)  Sanggup bersengkang mata untuk mendownload cerita @ video korea wlaupun dah kul 5pagi dan kul 7pagi korang nak pergi sekolah...

 (◕‿◕✿)  Sanggup berhabis duit semata2 nak print lagu2 Korea dan korang ada satu fail khas untuk Korea jew~...

 (◕‿◕✿)  Sanggup pujuk mak ayah berjam-jam semata2 supaya langgan Astro sebab nak tngok Music Bank n cite Korea~..







Sebenarnyer bnyak lagi tapi Eiqa just share dgn korang nie jewlh ye~ ^_^

So korang dlam kategori ape ? minat kew fanatik ? jom comment ! ^_^


Anyyeong. Bye-yeom!


Terima kasih sebab baca..Like sekali ye ? :)

5 orang say Eiqa wife Gikwang,skandal Kim Hyunjoong:

faezah rais said...

-x lha tao semua about kpop, tp tao lha sikit2..
-beli majalah epop cina walaupun x paham sepatah pun perkataannye.. tp, rase PUAS sgt!
-belum pernah lg beli album dorg, pegi concert dorg sbb im still a student.. have no money.. T____T
-sanggup beli bnyk2 paper pdhal nak amek news about korea yg x sampai 1 page penuh pun teksnye.. *kena bebel ngn mak.. hee~
-habis ink printer sbb print lirik lagu, pic and all about korean..
-habis duit cuci pic kpop.. *kena bebel ngn mak lg.. hee~
-dah berbuih mintak mak lggn astro, tp mak x mao! hmm.. sedih nie! tp seb bek de tenet! <3
-dah berazam nak pegi korea 1 ari nnt! haha! hopefully..
agak2 akk minat kpop or fanatik?? kekeke...

SANDRA AZWAN said...

minat biasa2 sahaja....girls group semua cute2..;-)

EiQa LyKa said...

@faezah rais : saya rasa akak fanatik kpop :)

EiQa LyKa said...

@Sandra Azwan : betul3.. :)

Nur Hanis said...

~sanggup beli majalah epop sebab nak tau pasal diorang..

~sanggup download lagu diorang banyak2..

hehehe.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...